OLIVA ARBEQUINA
Pesca Salada Pitarch

OLIVA ARBEQUINA

Les Olives Arbequines, van ser introduïdes pel Duc de Medinaceli al segle XVII. El duc vivia al palau d'Arbeca, a Les Garrigues, d'on ve el seu nom. Són unes olives de mida petita, i tenen forma ovalada... Mostrar més

6,5 €/kg
NEU DEL CADÍ
Formatgeria Magda

NEU DEL CADÍ

La Neu del Cadí és un formatge elaborat amb motiu del centenari de la Cooperativa Cadí, fundada al 1915 i ubicada a la Seu d'Urgell. Un dels trets diferencials que garantitza la frescor i la qualitat... Mostrar més

19,9 €/kg
MEDALLONS DE FILET DE PORC DE PAGÈS RAÇA: DUROC Safata d'uns 7 medallons
CARNS BERTRAN

MEDALLONS DE FILET DE PORC DE PAGÈS RAÇA: DUROC Safata d'uns 7 medallons

Filet tallat a medallons embolicat amb bacó curat i amb una picada d'all i julivert,per cuinar al forn o a la brassa. En Masia Tero fem una cria d'exemplars de raça Pròpia de Masia Tero, basada en... Mostrar més

16 €/kg
MANDONGUILLES ECO
Carnisseria Virgili
AMB GLUTEN ECO

MANDONGUILLES ECO

vedella 100% ecologica criada al pirineus certificada amb el CCPAE safata de 15 unitat

17,9 €/kg
CAP DE LLOM CURAT
Pollastres Pili
ECO

CAP DE LLOM CURAT

La infiltració i el vetat en greix fan que aquesta peça sigui gustosa i tendra.

39,9 €/kg
PASTIS FORMATGE I PERNIL - 1 unitat 150 grams
Pollastres Pili
AMB GLUTEN

PASTIS FORMATGE I PERNIL - 1 unitat 150 grams

Formatge i pernil dolç embolicant la carn de les nostres hamburgueses, arrebossat i llest per cuinar

12 €/kg
OSSOBUCO
Carnisseria Virgili

OSSOBUCO

L'ossobuco, és el jarret de la vedella amb os. Necesita una coció molt llarga (entre 2,5-3,5h) a foc lent, perquè el moll de l'os deixi anar tot el seu "suc" i obtindre així un plat ideal per a l'hivern... Mostrar més

12,9 €/kg
vacío
Carnisseria Virgili

vacío

peça ideal per a la brasa i molt tendre, s'ha de cuinar amb la pell

9,9 €/kg
Arròs Integral Basmati ECO
Gustum fruita i verdura
ECO

Arròs Integral Basmati ECO

Arròs de forma allargada i molt aromàtic procedent d'agricultura ecològica. Consell Gustum: abans de cuinar sempre s'ha de rentar bé. La mesura idònia d'aigua per a una cocció perfecta és: una mesura... Mostrar més

6,8 €/kg
CUES DE BACALLÀ REMULLADES
Pesca Salada Pitarch

CUES DE BACALLÀ REMULLADES

UNA CUA REMULLADA PESA UNS 250 GRS Ideals per bullir, fer a la planxa o amb salsa de tomàquet. Per dessalar, poseu el bacallà entre 36-48 hores, en remull i SEMPRE A LA NEVERA. Canviant l'aigua del Bacallà... Mostrar més

19 €/kg
SALSA ROMESCO - POT DE 250 GRS
Pesca Salada Pitarch
AMB GLUTEN

SALSA ROMESCO - POT DE 250 GRS

La Salsa Romesco és una salsa molt aromàtica, típica de la nostra ciutat. No podia faltar a la nostra parada del Mercat Central! La salsa romesco, procedeix del nostre barri mariner, del Serrallo, quan... Mostrar més

4,95 € 19,8 €/kg
Bisbe / Bull amb Roquefort
Cansaladers Bardolet

Bisbe / Bull amb Roquefort

Botifarra blanca cuita tipus perol amb Roquefort. Embotida en budell natural de porc de mida ample. Per menjar sola o en entrepà. Es pot demanar per talls o per grams.

16,95 €/kg